.

.

dimecres, 23 de maig del 2018

Colònies Cala Montjoi 6è

Com ja estaven esperant feia mesos, per fi han arribat les colònies de final de curs per 6è a Cala Montjoi, a Roses. Són uns dies especials ja que les nostres nenes i nens passen els últims dies junts. Aquí teniu un petit tastet de fotos, anirem actualitzant, estigueu alerta!!! 

Ja en el segon dia de colònies, les nenes i nens de 6è ja s'han pogut banyar a la platja, practicar amb els Diabolos, navegar amb Caiac, i més activitats!. 

Seguirem informant, gràcies Marta, Rosa i Sebas per les fotos!!!

Tercer i últim dia de colònies! Les nenes i nens de 6è continuen gaudint d'un munt d'activitats, entre elles el Rocòdrom aventura en estat pur. També han realitzat dinàmiques i jocs amb els monitors i monitores, estan incloses a les fotos, no us ho perdeu! 

Amb la tornada, les alumnes i els alumnes de 6è han tornat esgotats, ha estat una gran expèriència! Al llarg d'aquesta setmana podreu veure més fotos de les colònies d'enguany. Volem aprofitar per donar les gràcies a la Rosa, la Marta i al Sebas per la gran feina que han portat a terme durant les colònies, gràcies de nou! 

Atenció famíes i nenes i nens, ja tenim TOTES les fotos penjades, segur que hi apareixeu en moltes, recordeu que les podeu descàrregar, un bon record, segur! 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada